Sztárokkal teli, és a járvány inspirálta horrorfilm főszerepében tűnik fel Ashley Benson

Hát ez izgalmasan hangzik!

Izgalmas projektbe vágta a fejszéjét a Pretty Little Liars sztárja, Ashley Benson! A Deadline információi szerint a színésznőt egy horrorfilmben láthatjuk viszont, amit nem más inspirált, mint a jelenlegi járványhelyzet. A 18 & Over címre keresztelt alkotás egy slasher lesz, vagyis valószínűleg rengeteg vért, nyílt sebet és szurkálós jelenetet láthatunk majd – a kérdés már csak az, hogy vajon Ashley szurkál, vagy Ashley-t szurkálják majd?

Erre a kérdésre egyelőre nem kaptunk választ, ugyanis a film történetére még nem derült fény, a szereplőgárdára viszont igen, és nem akármilyen sztárok játszanak majd benne: Sky Ferreira, Paris Hilton, Pamela Anderson, Ashley exe, G-Eazy, Jon Foster, Jake Weary, Luis Guzman, Winnie Harlow, Duke Nicholson, A$AP Nast, és John Robinson mind-mind feltűnnek a képernyőn.

G-Eazy nem csak színészként kapcsolódik a projekthez, de a zenét is ő készítette hozzá, Ashley pedig a főszerep mellett a produceri munkálatokat is végzi.

Ezekben a nehéz időkben valami mókásat, de mégis egy rémisztő slashert szerettünk volna készíteni, ha már egy világjárvány kellős közepén forgatunk. A film boncolgatja a jelenkor kérdéseit, mint például a járvány, a valóságshow-k, az elszigeteltség, az OnlyFans, és a megszállottság

– nyilatkozta Jimmy Giannopolous, a rendező.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor jelenik meg az alkotás.