Meglepetés! Ezt hozta Justin Bieber nyuszija

A semmiből új EP-t dobott piacra az énekes.

Justin Bieber nagyon elkényezteti a rajongóit mostanában! Alig két hete, hogy megjelent hatodik albuma, a Justice, egy hétre rá pedig a bővített változata, most, húsvét alkalmából szintén új zenével bombáz minket, méghozzá egy 6 dalos EP formájában. A Freedom. névre keresztelt középlemez az ünnephez méltóan gospel témájú, így Justin főként a hitéről és Istennel való kapcsolatáról énekel rajta.

A dalok olyannyira frissek, hogy csupán csütörtökön kezdett el dolgozni rajtuk az énekes, szombaton fejezte be őket, és vasárnapra (magyar idő szerint hétfő hajnalra) már meg is jelentek.

Az EP 5 dalán olyan közreműködő előadók kaptak helyet, mint BEAM, Brandon Love, Chandler Moore, pink sweats, Judah Smith, és Lauren Walters, azonban van egyetlen egy dal, amiben csak Justint hallhatjuk. Ez a kiadvány legszemélyesebb szerzeménye, a We’re In This Together, melyben két éves korától kezdve veszi végig az énekes az életét, és többek közt szó esik benne arról, hogy mekkora bajkeverő volt a suliban, hogy anno az FBI átkutatta a lakását, és még a világjárványt is megemlíti benne.

Az énekes nem osztott meg sok plusz infót a kiadványról, csupán a borítóját posztolta ki közösségi oldalaira, ami egyébként egy képernyőfotó a jegyzetek alkalmazásról, azonban a fotós Rory Kramer egy kicsit bővebben írt róla Instagram oldalán:

Őrület, hogy a teljes projekt alkotási folyamatát végigkövethettem, elejétől a végéig. Csütörtökön kezdtük, szombaton fejeztük be, ma pedig már kint is van

– írta.