Rajongókkal Zoomolt Harry Styles

Két fan álmát váltotta valóra az énekes.

Hazai idő szerint hétfőn hajnalban kerül megrendezésre az idei Grammy díjátadó, amit a hírek szerint nem más fog megnyitni, mint Harry Styles. Természetesen már gőzerővel készül a fellépésére, és egy ideje folynak a próbák is – ennek köszönhetően pedig két hatalmas rajongó álma válhatott valóra.

Történt ugyanis, hogy Katherine legjobb barátjának az apukája is dolgozik a show-n, és ha már találkozott a lánya nagy kedvencével, akkor mégsem hagyhatta, hogy valamilyen formában ne beszélhessen ő és egy barátnője is Harry-vel. Az énekes készségesen belement egy Zoomos „találkába”, amiről a szerencsés fan be is számolt a közösségi oldalain.

A lány elmondása szerint az énekes egyből kiszúrta az életnagyságú karton-Harry-jét a falán, amire az volt a reakciója, hogy „oh, ott vagyok”. Katherine elmondta neki, hogy a legnagyobb álma, hogy együtt énekeljenek, amire a válasz az volt: „összehozzuk majd”, majd Harry hozzátette, alig várja, hogy élőben is találkozzanak, mikor újból turnéra indul.

Még mindig nem sikerült feldolgoznom, hogy ez tényleg megtörtént. Szerintem teljesen soha nem fogom tudni feldolgozni, de igyekszem

– mesélte TikTokon.
@kat.yi

Reply to @haylorsslut i hope this was helpfull!!

♬ original sound – kat chalamet-styles
@kat.yi

Reply to @coline__02 I NEED THIS TO HAPPEN OMG @jdub006_

♬ original sound – kat chalamet-styles

Harry mellett egyébként olyan nevek lépnek majd fel a Grammy-n, mint Dua Lipa, Billie Eilish, Taylor Swift, vagy Doja Cat: a teljes névsorért katt ide!