A végzet ereklyéi film sztárja és Nick Jonas is bekerült az Apple TV új sorozatába

Új sorozatot jelentett be az Apple TV Plus!

Na de még milyet! A sorozat nem a szokásos módon lesz majd nézhető, ugyanis kizárólag a hallásra fókuszál majd, a felolvasók narrálnak, mi pedig csak minimalista képeket láthatunk majd.

A Calls című sorozat egy igazán új dolgot hoz majd az átlag tévénéző életébe: minimalista, absztrakt képek lesznek a képernyőre kivetítve, miközben rövid történeteket hallhatunk, 9 fő hívásból, így könnyen kiderülhet, hogy az első évad mindössze 9 részből fog csak állni.

Az alap koncepció az, hogy egy teljesen átlagos telefonbeszélgetés fültanúja lehet majd a néző, ahol folyamatosan váltakoznak a vonalak, néha még kapcsolódni sem fognak ezek a hívások. Majd szépen lassan az idő előrehaladtával a karakterek egyre furcsább és felzaklatott híreket hallanak és eseményeket tapasztalnak.

Több népszerű színész adja majd a hangját ezekhez a hívásokhoz, többek között a Végzet ereklyéi filmek és az Emily Párizsban sorozat főszereplője, Lily Collins, a hamarosan új lemezzel jelentkező Nick Jonas, és Nicholas Braun, Clancy Brown, Rosario Dawson, Mark Duplass, Karen Gillan, Judy Greer, Paul Walter Hauser, Danny Huston, Riley Keough, Joey King, Stephen Lang, Jaeden Martell, Paola Nuñez, Pedro Pascal, Edi Patterson, Aubrey Plaza, Danny Pudi, Ben Schwartz, Aaron Taylor-Johnson és Jennifer Tilly is.