© Netflix

Úgy érzi a Végzet: A Winx Saga színésze, néhol nem volt elég jó színész

Azt is elárulta, hogy látják a visszajelzéseket a sorozattal kapcsolatban is.

A Seventeen magazin beszélgetett a hazánkban is nagysikerű Végzet: A Winx Saga című Netflix sorozat egyik főszereplőjével, Danny Griffinnel, aki Sky-t személyesíti meg az élő-adaptációban. A színész mesélt a karakterről, a kapcsolatáról a sorozattal még mielőtt megkapta volna a szerepet, illetve arról is, hogy mennyire nehéz számára feldolgozni, ha valamiben nem teljesített elég jó.

A magazin újságírói megkérdezték, hogyan is került a sorozatba, valamint, hogy ismerte-e sorozatot mielőtt a férfi főszerepet megkapta volna. Érdekes, hogy a 23 éves színész a szereplőválogatás előtt még nem hallott a sorozatról, amikor egyik barátjának mesélt róla, Ő avatta be a részletekbe, mekkora közösséget is mozgat meg a kreálmány.

Soha nem hallottam a Winx-ről [a forgatás előtt], volt egy barátom aki minden tudott a sorozatról, nem igazán mesélek a meghallgatásokról előre, aztán amikor körülírtam neki, egyből felismerte.

Majd arról is mesélt, milyen volt megjelenítenie Sky-t a képernyőkön, valamint kiemelte, hogy jó volt látni, mekkora karakterfejlődésen ment végig többek közt az Ő karaktere is.

Azt is megtudtuk, hogy nem kapták meg előre az egész forgatókönyvet, így fogalmuk sem volt arról, mi fog történni a következő részekben, csak arról tudtak, amit épp forgattak. Számára így !spoiler! meglepetés volt, hogy visszatért az apja az utolsó részben, míg a többiek tudták ezt az információt – valószínűleg azért, hogy a reakciója őszinte legyen a forgatás során.

Mindenki tudta, hogy visszatér Sky apja, kivéve engem. Mondtam is a forgatáson, hogy imádnám, ha visszahoznák. Az első alkalom, hogy láttam Őt a szerepében akkor volt, amikor kiszállt a kocsiból és azt mondta, „Hello, Sky!

Az internet népe teljes mértékben kettészakadt az értékelésekkel kapcsolatban: van aki imádja, van aki pedig nem – ez pedig természetes. Annyi biztos, hogy tényleg teljesen más, mint a Winx Club, de ez normális, hiszen az élő adaptáció csak azon alapszik, nem egy feldolgozás, ezzel együtt pedig sokkal sötétebb is a hangvétele.

Danny és a színésztársai pedig olvassák ám a kommenteket és tisztában vannak a reakciókkal és a visszajelzésekkel is. Mint mindenki, Ők is saját maguk legnagyobb kritikusai.

Nagyon rossz munkát végeztem ezzel a jelenettel, elrontottam ezt is. Nem tetszik a végeredmény.

Ilyen és ehhez hasonló gondolatokat meséltek egymásnak Abigaillel, aki Bloomot személyesíti meg. Elmondása szerint,

Azon izgultam végig, hogy tökéletesen hozzam Sky karakterét. Szeretném, ha a nézők/rajongók tudnák, hogy olvasom ám a kommentjeiket. Nem vagyok a világ legnagyobb színésze, aki ne nézné át a közösségi médiás oldalait. De szerencsére nem olvastam negatív kritikákat a karakterrel kapcsolatban.

Ne feledjétek, a Végzet: Winx Saga már elérhető a Netflixen, valamint érkezik a második évad is, erről itt írtunk bővebben. Ha pedig kíváncsi vagy, melyik Winx tündér lennél, akkor irány a kvízünk, ahol pár választás után kiderül ez is!