© Atlantic Records

Így reagáltak Cardi B szülei a WAP-re

Vajon zavarta őket a dal szókimondó szövege?

Cardi B újra a csúcson van, és nem tervez egyhamar leszállni a trónról! Jelenleg is gőzerővel dolgozik második albumán, aminek olyan slágerek az előfutárai, mint a Megan Thee Stallionnal közös WAP vagy a legújabb dala, az Up, azonban elmondása szerint mindig a tökéletességre törekszik, így addig nem fogja kiadni a korongot, amíg nem 100%-ig elégedett vele. Remélhetőleg hamarosan eljön ez az idő, hiszen már bőszen promózza az új anyagot, így a márciusi Interview magazin címlapjáról is ő köszön vissza ránk. 

A hozzá készült interjú érdekessége, hogy nem más tette fel neki a kérdéseket, mint Mariah Carey! Az énekesnő többek között arról is kérdezte Cardit, hogy a szülei mit szóltak az igencsak szókimondó szövegű WAP-hez, mikor először meghallották.

Mostmár felnőtt vagyok. Anno, mikor elmondtam anyukámnak, hogy sztriptíztáncosként dolgozom, egy darabig nagyon zavarta a dolog. Mostmár leszarják, ha csúnyán beszélek, de akkoriban nem akarták, hogy túl gyorsan felnőjek

– mesélte a rapper.

Cardi azt is elárulta, hogy az új albumán lesz egy eddigieknél sokkal személyesebb, a Be Careful-hoz hasonló dal, ami ritkaság, mert az érzelmesebb szerzemények nem igazán esnek a konfortzónáján belülre. 

Az emberek mindig azt mondják, mutassam meg az érzelmesebb oldalamat, de ez nekem nagyon nehezemre esik!

Ebben talán az is közrejátszik, hogy az szókimondó, provokatív munkásságával ellentétben, mint ember, igencsak visszahúzódó és szégyenlős. Elmondása szerint ezért is nem barátkozik nagyon más hírességekkel, de abban azért megegyeztek Mariah-val, hogy valamikor a jövőben csinálnak egy közös dalt!

Mariah Carey és Cardi B teljes beszélgetését ide kattintva olvashatod el.

És ha már Cardi szüleiről volt szó: a rapper Twitter oldalán osztotta meg, hogy pacalt eszik, a hazánkban is népszerű ételt pedig az édesapja küldte neki!

Más is szereti ezt rajtam kívül?

– tette fel a kérdést.