BRÉKING: első gyermekével várandós Ellie Goulding

Érkezik a baba a Goulding háztartásba is!

2021-ben még jár nekünk egy Ellie Goulding koncert, ha a Strand Fesztivált megtartják augusztusban, de addigra már több hónapos lesz az énekesnő gyermeke.

A Vogue magazinnál jelentette be a 34 éves énekesnő, hogy első babáját várja férjével Caspar Joplinggal. Az interjú során Elena beszélt arról is, hogy tudják milyen nemű gyermeket hordoz szíve alatt, de nem lesz óriási gender-reveal buli, hiszen számára nem ez a fontos, hanem, hogy makk egészséges legyen.

A legnagyobb dolog az életében ami megváltozott, az az étkezés. Hirtelen nem kívánta az egészséges ételeket amikhez szervezete szokott, hanem egyből gyorskajára vágyott.

Kicsit beparáztam, hiszen egyből az összes káros kívántam! Bármit is csinált ez a gyerek a testemmel, az biztos, hogy úgy volt vele, hogy „nekem aztán nem kell ez a sok zöldség, sok szénhidrátot és cukros dolgokat akarok”

– mesélte Goulding, akiről köztudott, hogy naponta több kilométert is fut.

Elena persze nem áll meg, és bár nagyon várja, hogy édesanya legyen, azért szenvedélyét és egyben munkáját sem szeretné parkoló pályára helyezni, hiába tavaly júliusban jelent meg negyedik lemeze, a Brightest Blue, folyamatosan most stúdiózik.

Izgatottan várom, hogy édesanya legyek, de mindenképp folytatni akarom a munkámat is. Alig várom, hogy újra turnézzak, a napok nagyrészét eddig stúdióban töltöttem.

Az énekesnő jelenleg a 30. hetében jár és áprilisra van kiírva!