Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Hosszú idő után először jelentkezik magyarul Király Viktor!

Sőt, ha a magyar nyelv nem lenne elég, még szólóban is nyomja!

Magyarország egyik kedvenc előadója rendhagyó szerzeménnyel érkezik. Király Viktort kollaborációiban eddig többször is hallhattuk magyarul énekelni, most azonban szólóban is megmutatja mire képes. Jelentjük, zseniális dal született, ami azonnal rabul ejt. 

A rajongóim, a közönségem felől is felmerült ez. Amikor angolul énekelek, akkor kérik, hogy magyarul is szóljak hozzájuk, nekik is szerettem volna kedveskedni ezzel a dallal. Mindig is vágytam arra, hogy úgy írjak meg egy számot, amit magyarul is át tudok adni a rajongóknak, ez egy ilyen szerzemény lett. Teljesen más érzés úgy énekelni, hogy a közönség szó szerint velem együtt szólal meg. Angolul is kísérnek, de magyarul ez még szebben hangzik.

– meséli Viktor.

A track nagyon mély jelentéssel bír, Viktor arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy milyen törékenyek is a kapcsolataink, ezért ezekért dolgozni kell. A „Szabadesés”-hez egy különleges klip is forgott, amiben Viktor egy komoly autóbalesetet szenved, földöntúli érzések öntik el. Az alkotók maximálisan a dal jelentésére formálták a klipet.

A dal jelentését szerettem volna átadni, azt, amit én érzek ezzel kapcsolatban. Egy pillanat alatt veszíthetjük el a számunkra legfontosabbakat. Az emberek hajlandók apróságok miatt sutba vágni egy kapcsolatot. Amióta megszületett a kisfiam, azóta többször is eszembe jut, hogy küzdeni kell egymásért, a családért

– emelte ki az énekes.

A klipben Viktor felesége, Anita a női főszereplő, az énekes azt is elárulja, miért.

A klipforgatás több napig tartott, nem éreztem helyénvalónak, hogy ez ilyen mély tartalommal bíró dal videóklipjében egyedül szerepeljek, de azt sem szerettem volna, ha egy kvázi idegen szimbolizálja a „Szabadesés” lényegét, így esett a választás a gyönyörű feleségemre. Szerintem igényes módon minden érzelmi oldalamat megmutat ez a klip és dal! Nagy Bence csapata csodálatosan megvalósította sajátos képi világgal, Závodi Gábor pedig igazán megfogta, amit el akartam mondani a dalban.