Szakított Ashley Benson és G-Eazy?

Pedig elég szép párnak tűntek…

El se tudjuk hinni, hogy majdnem egy éve – igazából nagyjából 10 hónapja, hogy véget ért a Hazug csajok társasága főszereplőjének, Ashley Bensonnak a kapcsolata Cara Delevigne-el, majd hetekkel később már be is adagolták nekünk, hogy a színésznő új párra talált, mégpedig a népszerű rapper, G-Eazy személyében.

Most úgy tűnik, ennek a románcnak is vége szakadt: a fanoknak feltűnt, hogy Benson nem követi többé Instagrammon Eazy-t, majd napokkal később egy ismeretlen forrás megerősítette az E-News számára, hogy szétment a pár. Hiába cikkeztek arról a nagyobb média outletek pár hónnapal ez előtt, hogy a pár már akár az eljegyzést is tervezheti.

Az indok egyszerű, Ashley nem szerette, „ahogy körülötte viselkedett” a rapper, valamint az informátorok azt is megemlítették, hogy nagyon veszekedős volt az utolsó pár hónapjuk… illetve azt is megerősítették, hogy nem lett szép vége a kapcsolatnak.

Eközben pedig a multi-platinalemezes szupersztár G-Eazy megjelentette legújabb dalát Provide címmel, Chris Brown és Mark Morrison vendégszereplésével. A nosztalgikus feel-good R&B dal alapjaként Mark Morrison Return of the Mack című klasszikusa szolgált. A hanganyaggal együtt napvilágot látott a Provide videóklipje is, amelyet Edgar Esteves rendezett, és hangulatában a ‘90-es éveket idézi.

A kiadvány a rapper nagy izgalommal várt These Things Happen Too című, ötödik stúdióalbumának egy újabb nagyszerű darabja.