Még ebben a hónapban jön Ariana Grande lemezének bővített kiadása

Sőt, úgy tűnik a 34+35 remix verziójának a videója is érkezik.

Ariana Grande nem rest, legutóbbi lemeze a positions nincs több, mint fél éves de máris jön a bővített kiadás belőle, melyről néhány extra információt posztolt az énekesnő – ezzel pedig megerősítette a pletykákat is.

Kezdjük is a legelején: jelenleg Instagram oldalunkon fut egy nyereményjáték, ahol az énekesnő fentebb említett korongjának standard verzióját nyerhetitek meg, egészen február 12-éig van lehetőségeket játszani.

Grande hatodik nagylemeze is óriási siker volt, hiába épp, hogy a megjelenés előtt pár héttel bejelentette. Most pedig, várhatóan Valentin napon megajándékozza rajongóit a positions deluxe változatával, melyen helyet kap természetesen a 34+34 remix is, Doja Cat és Megan Thee Stallion közreműködésével. A képek, melyeket közzétett arra engednek következtetni, hogy a dalhoz még videóklipet is készítettek! Hamár kollaborációk, várhatóan egy olyan dalt halhatunk majd, melyen más előadó is felcsendül majd, de természetesen a dalcímek teljesen ki vannak satírozva – az egyetlen információ, amit biztosra tudunk, hogy 19 dal kap majd helyet az újrakiadáson.

Nagyon izgalmas hónapnak nézünk már most elébe!

Megosztás: