© Vanity Fair

Billie Eilish: Nem voltam jól mentálisan az első lemezem idején

A fiatal sztárnak hamarosan érkezik a dokumentumfilmje!

Pontosan egy hónap múlva érkezik Billie Eilish The World’s a Little Blurry címre keresztelt dokumentumfilmje, melyet három éve, 2018-ban kezdtek el forgatni, és igencsak személyes betekintést nyerhetünk majd általa a fiatal sztár életébe és karrierjébe. Többek között erről is mesélt a Vanity Fair magazinnak, hiszen ő lett a a márciusi szám címlapsztárja. Az énekesnő elmondása szerint mindig is imádott a kamerák előtt szerepelni, mi több, kiskorában az egyik kedvenc elfoglaltsága volt visszanézni a házi videókat, amik róla készültek.

A dokuját azonban egy kissé nehéz volt elsőre végignéznie, mivel újra át kellett élnie az élete olyan részeit is, amiket valószínűleg legszívesebben elfelejtene.

Tényleg az életemről szól, rólam szól, és olyan őszintén mutat be, amire még én sem számítottam. Elsőre brutális volt végignézni! Az életem egy része maga volt a pokol, és akkoriban fogalmam sem volt, hogy ezt más is látta

– mesélte.

Az énekesnő debütáló albuma, a 2019-es When We All Fall Asleep, Where Do We Go? szinte minden ország toplistájának az élén landolt, és nem kevesebb, mint 5 Grammy-t sikerült bezsebelnie a 2020-as gálán – ebből kettőt magáért a lemezért -, mégis vegyes érzelmei vannak a koronggal kapcsolatban.

Egy részét jónak tartom, és szeretem az albumot, de mentálisan nem voltam túl jól akkoriban.

Szerencsére mára már sokkal jobb állapotban van, ezt pedig valószínűleg az új lemeze is tükrözni fogja majd. A testvére és egyben producere, Finneas elmondása szerint az elődjéhez hasonlóan Billie életéről fog szólni az anyag, így ugyanolyan személyes dalokra számíthatunk, mint a debütáló korongon.

A zene, amin most dolgozok, pont olyan, amilyennek én szeretném. Egy dal, sőt, egy dalrészlet sincs közte, amit máshogy képzelnék el

– nyilatkozta Billie.
Billie a Vanity Fairnek készített fotósorozatán.
Billie dokumentumfilmje, a The World’s a Little Blurry február 26-án érkezik az Apple TV+-ra!