Így énekelt Jesy Nelson unokatestvére, Jamie-Leigh Nelson a brit Voice-ban

Elképesztő előadást nyújtott az egykori Little Mix-tag rokona!

Már javában zajlik a brit Voice idei szériája, a versenyzők között pedig legutóbb egy ismerős arc rokona is feltűnt. A 34 éves Jamie-Leigh Nelson ugyanis a Little Mix egykori tagjának, Jesy Nelsonnak az unokatestére, mi több, híres rokona inspirálta arra, hogy jelentkezzen a tehetségkutatóba. Az énekesnő elmondása szerint látta, mennyire keményen dolgozott Jesy, hogy valóra válthassa az álmait, és elmondhatatlanul büszke rá emiatt. Úgy gondolta, ha az unokatesójának sikerült, akkor neki sincs semmi vesztenivalója, és ő is tesz egy próbát!

Jamie-Leigh az N-Trance Set You Free című dalát énekelte, ami egy roppant nehéz szerzemény, de jó benyomást akart kelteni a zsűriben, akik között egyébként ott ült Anne-Marie, és Olly Murs is.

Egy kicsit izgulok a magas hangok miatt, de mikor kisétálok a színpadra, apait-anyait bele fogok adni

– nyilatkozta színpadra lépése előtt.

Sajnos mindennek ellenére egyik zsűritag sem fordult meg, ami szinte hihetetlen, hiszen egyszerűen elképesztő hangi adottságokkal és színpadi jelenléttel rendelkezik Jamie-Leigh. Szerencsére nem keseredett el túlzottan: elmondása szerint nagyon élvezte az egészet, és bár nem jutott tovább, így is roppant büszke a teljesítményére, és arra, hogy adott magának egy esélyt.

Reméljük, hallani fogunk még a jövőben az énekesnőről, hiszen ilyen hanggal nagy kár lenne, ha nem karolná fel valaki. Mi bízunk benne!

Addig is pedig íme pár fellépése, ha a Voice-os nem lett volna elég: