Ha szereted Ashnikkot, Charli XCX-et és Rina Sawayamát, akkor Slayyyter neked való!

Új popsztár a horizonon!

Érkezik az amerikai énekesnő, Slayyyter debütáló albuma, ezzel egyetemben pedig visszatért a zenei szcénába is a különleges stílussal rendelkező énekesnő.

Catherine Slater, művésznevén Slayyyter első lemezét már egy mixtape és számtalan kislemez előzte meg, ahol mondhatni kikísérletezte saját stílusát. Egy biztos, a szexizés és a néha szexuálisan túlfűtött dalszövegek nem idegenek neki. Stílusa igazából nagyon vegyes, lehet hallani Britney Spears befolyását, de az egyvelegbe belefolyik még Charli XCX, Kim Petras (akikkel egy remixet is készített az előbbi Click c. dalához), Rina Sawayama, Ashnikko, Dorian Electra, Hannah Diamond és még sorolhatnánk… ha valaki ismerős közülük, mindenképp érdemes csekkolni – pláne új anyagát.

A június 11-én érkező, Troubled Paradise-ra keresztelt korong harmadik kislemeze ugyanazt a címet viseli, mint a korong és talán az énekesnő legerősebb anyaga karrierje során.

A lemezről elárulta, hogy minden folyamatban az ő keze volt, igazából csak odaadás és elszántság kell a saját projekted felé.

Lehet óriási pop-korszakod és lemezed, de teljesen más ha te csinálod DIY-ba. Ezek a dalok általam és a barátaim által készültek.

Mesélte az énekesnő, akinek a lemeze 2021 egyik legérdekesebb albuma lehet majd.