Hiába a sok pletyka, Dua Lipa nem terhes!

2020 után 2021-ben is minden Dua Lipáról fog szólni? Nekünk jöhet!

Dua Lipa 2020 legnagyobb nyertese volt, hiszen olyan lemezt és erát rittyentett köré, hogy a szavunk is elállt – mindezt úgy, hogy egy világjárvány kellős közepén voltunk/vagyunk.

Az egyetlen szomorú dolog természetesen a turné hiánya, de mint látjuk, Lipa és csapata is foggal körömmel ragaszkodik a „Future Nostalgia” c. lemezt támogató turnéhoz, hiszen a bennfentesek szerint óriási pénzeket öltek a kivitelezésbe. A kijelentés, hogy 2022-ig a korszakhoz tartozó anyaggal jelentkezik majd az énekesnő, valóban igaz, hiszen decemberben új videót forgatott, most pedig Instagrammon is kijelentette, hogy „érkeznek a B oldalak” – azaz kiegészül a „Future Nostalgia” új dalokkal. Ebből egy biztosan a „Prisoner” lesz Miley Cyrusszal!

A kis bejelentő kép már így is több, mint 2 millió lájkot hozott az énekesnő számára. És milyen inspirációkat használ fel a dalíráshoz Dua? A Rolling Stones számára elmondta, hogy a jelenlegi kislemeze, a „Levitating” egy teljesen egyszerű fánkrendelésből indult ki, amikor megkívánta az édességet és rendelt magának egy tálcával. A cukorsokktól pedig beindult mindenki fantáziája, és össze is rakták az alapot, majd Dua végiggondolta a dallamot és rádúdolt az alapra és mindenképp bele fűzték a „sugarboo” kifejezést, ami mára már ikonikusnak számít.

Az volt az érzésünk, hogy mindenki túl sötét és szomorú zenét csinált, mármint bemész különböző stúdiókba, és mindenhol trap és trap. Aztán jött Dua, aki annyit mondott, hogy sz*rjunk a trendekre, olyan dalt csinálunk amire táncolni tudunk!

– mesélte Koz.
© David LaChapelle

Arra is fény derült, hogy tudatos döntés volt Dua részéről, hogy nem került ballada a korongra.

Volt egy rövid idő, amikor úgy éreztem, hogy szükségünk lesz egy balladára a lemezen és kéne egyet csinálnunk, de valahogy nagyon nem illett a képbe. Úgy voltam vele, hogy a kukába vele, ez egy pörgős korong. Teljes mértékben az lesz.

És miért került újra a címlapokra egy ártatlan Instagram kép miatt? Természetesen az egész világot az tartozta lázban, hogy vajon tényleg várandós-e első gyermekével.

Az alábbi poszt váltott ki heves érzéseket a kommentelőkből, melyre Lipa így reagált:

Imádok random emojikat használni, teljesen véletlenszerűen. Most is kiraktam ezt a képet, aztán nézem a kommenteket, ahol azt kérdezik, terhes vagyok-e?

Ez pedig teljesen összeszavarta az énekesnőt és egyetelen dolog járt csak a fejében:

de most komolyan terhesnek nézek ki?

És ha ez nem lenne elég, utána annyit észlelt az egészből, hogy a magazinok címlapján van, de most nem a zenéje miatt.

Aztán annyit láttam, hogy az emberek teóriákat gyártanak rólam és az állítólagos magzatomról, és azt mondják, így próbálok titkosan kommunikálni velük… Úristen, én ezt nem bírom!

Majd tisztázott mindent is:

Csak hogy tiszta legyen: nem vagyok terhes!

Az a bizonyos Instagram kép