Minden amit tudunk Madison Beer debütáló albumáról

Az album, amire 2018 óta várunk, hamarosan tényleg megérkezik.

Madison Beer debütáló projektje hosszú éveken át húzódott, de szerencsére 2021 úgy tűnik végre megkegyelmez a gyönyörű énekesnőnek és napvilágot láthat alkotása február 26-án, „Life Support” címen.

A 17 dalos kiadvány dallistája folyamatosan változott, ahogy az évek haladtak előre, volt, hogy kiadóváltás miatt, volt, hogy nem illett a hangzásba a dal: míg előbbire példa a „Dear Society„, utóbbira pedig a „Hurts Like Hell„. A napokban az egész dallistát megkaptuk, ezzel együtt pedig ezekben a percekben az előrendelés is elindult.

A rajongók nagyon örülhetnek, hiszen a listán fellelhető a „Follow The White Rabbit” is (ebből a YouTube-on is megtalálható egy részlet), mely miatt már évek óta rágják az énekesnő fülét, ugyanis még anno megosztott belőle egy rövidke részletet – ami mindenkit elvarázsolt.

A lemezről Madison nagyon pozitívan nyilatkozik, látni lehet, hogy minden energiáját ebbe a szerelemprojektbe pakolta bele.

Végre el tudom mesélni a saját történetemet úgy, ahogy én szeretném, olyan témákat érintve, mint a gyógyszerek szedése fiatalkorban, amiben én is érintett vagyok. Valós dolgokról tudok beszélni, amiket én is átéltem

Majd természetesen megfogalmazta az album valódi lényegét is: ez egy utolsó lehetőség volt az énekesnő számára, hogy életben maradjon.

Azért neveztem el „Life Support”-nak a korongot, mert szó szerint ez tartott engem életben.

A lemez kislemezeit sorra támogatja meg élő fellépésekkel is, melyek tökéletesek! Teljes mértékben beleillik a korong látványvilágába és tematikájába is, amit eddig követett: minden metál és üveg, törékeny de kemény – csakúgy, mint maga az énekesnő.

Na meg persze a „Baby” visszafogott, de überszexi változata mellett sem mehetünk el szó nélkül.