Szülinapi livestream koncerttel érkezik Adam Lambert!

Online fellépéssel pótolja az elmaradt turnéját az énekes. 

Mint ahogy számos más előadó, Adam Lambert is kénytelen volt lemondani a legutóbbi, “Velvet” lemezét népszerűsítő turnéját, mellyel több európai városba is ellátogatott volna. Azonban, hogy ne maradjanak a rajongók kárpótlás nélkül, az énekes egy online show-t dobott össze nekik, amit ráadásul pont a 39. születésnapján, január 29-én követhetünk élőben. A fellépés helyszínéül a hollywood-i Roxy Thether szolgál majd: még októberben Machine Gun Kelly is innen jelentkezett élőben két koncert erejéig.

A dallista nagy részét a “Velvet” album számai fogják kitenni, de természetesen a korábbi lemezek legnagyobb slágerei is felcsendülnek majd, sőt, még eddig nem hallott újdonságokkal is készül Adam.

Nagyon izgatott vagyok, hogy össze tudtuk hozni ezt a koncertet, amit a világ minden pontjáról nézhetnek a fanjaim. Egész karrierem során az élő fellépések álltak hozzám a legközelebb, így hálás vagyok, hogy találtunk biztonságos alternatívát helyettük

– nyilatkozta az énekes.

A livestreamet kétszer is megnézhetjük: az első időpont január 29-én, magyar idő szerint este 9-kor lesz, a másik 30-án, magyar idő szerint hajnali 4-kor, a jegyek pedig átszámítva nagyjából 5500 Ft-ba kerülnek.

Jegyvásárlásért katt a képre: