Az álmaink a legfontosabbak – Greyson Chance új videójában ezt erősíti meg bennünk

Elképesztő, mire nem képes az akaraterő és az odaadás.

Greyson Chance egyike azon előadóknak, akik óriásit mehetnek a közeljövőben, hamarosan érkezik az énekes vadonatúj korongja is. Most az első kislemezzel jelentkezett az anyagról, mégpedig „Holy Feeling” címmel.

A dal egyszerre érkezett meg a hivatalos kisfilmjével, a helyszín pedig ismerős lehet a rajongóknak, hiszen ugyanott forgatták, ahol a „shut up” c. dalához a vizuálokat. Nem csak ez az egyetlen különlegessége a videónak, hanem az is, hogy a szereplői teljesen hétköznapi emberek, nem pedig színészek. A videó célja az, hogy bemutassa a szenvedélyt egyes emberek szakmájában, munkájában, illetve hogy felhívja a figyelmet arra, hogy fontos, hogy élvezzük amit csinálunk az életünk során.

Chance elárulta, hogy furcsa volt visszatérni a helyszínre, mivel több, mint kettő év telt el – ez idő alatt pedig sok víz lefolyik a Dunán, tartja a mondás.

Szürreális élmény volt visszatérni erre a helyszínre 2 év után, hiszen annyira más már minden az életemben. Direkt odafigyeltünk rá, hogy a videóban ne színészek legyenek, hanem olyan emberek, akik tényleg a munkájukat végzik.

– árulta el az énekes.