Szexuális túlfűtöttre sikeredett Zayn visszatérő korongja

Kicsit misztikus, kicsit fülledt.

Emlékszünk még, hogy majdnem 3 évvel ez előtt, 2018-ban kaptunk egy maratoni hosszúságú Zayn lemezt “Icarus Falls” címmel, összesen 29 dallal? Nos, most pedig élete legrövidebb, bár legkonzisztensebb korongjával lepte meg a rajongókat a One Directionből kivált, sármos énekes.

Reméljük nem lesz igaz a korong címe, és azért megtalálja azt a közönséget, akiket el szeretne érni sajátos, visszafogott és nem agyondolgozott stílusával. A “Nobody Is Listening” minden, amit egy igazi R’n’B rajongó keres: teljesen nyers, fülledt és kevés hangszer szólal meg a dalokban, ezeknek is a legnagyobb többsége tompa hangzású.

A lemez elsődleges témája a szexualitás és a szerelem, melyet Zayn sokszor elég nyersen fogalmaz meg. A lemezen átívelő tematika a szerelem és a másik megszerzése, megtartása, a vele töltött pillanatok, a végén pedig belefuthatunk akár az elengedés fázisába is. Szexualitás szempontjából beszélhetünk a “Windowsill” c. dalról, ahol lényegében arról énekel, hogy milyen kellemes menet történik z konyhapulton, de akár esetleg a “Sweat“-ről is, ahol párja és saját izzadtsága keveredik.

Fuckin’ on the countertop
She can ride me blind, I give anything she want

– Windowsill

A lemezen kettő kollaboráció kap helyet, Syd és Devlin: előbbi pedig a lemez egyik legmesteribben összerakott, fülledt és könnyed dalán hallható, mégpedig a “When Love’s Around“-on – hihetetlen, mennyire jól harmonizál a két énekes hangszíne.

A 11 dalos csodát az alábbi helyeken tudjátok elérni!

A lemez csalafintaságának pedig a rajongók is hangot adtak, az egyikre maga Zayn is válaszolt – nem bírsz velük!

Megosztás:

Kövess Instagramon!
A követéssel egyben támogatod munkánkat, valamint nem maradsz le exkluzív tartalmainkról sem!