© Micaiah Carter

Máris új albummal érkezik Selena Gomez!

A hírt az énekesnő fodrásza kotyogta ki.

Pontosan egy éve jelent meg Selena Gomez legutóbbi albuma, a “Rare”, de úgy néz ki, előbb érkezik a folytatás, mint gondoltuk volna! Az énekesnőről a fodrásza, Keith Carpenter posztolt egy képet az Instagram oldalára, ahol a rajongók kérdésére, hogy mihez készült a fotó, elárulta: nem máshoz, mint az új lemezhez. A kép azóta törlésre került, így valószínűleg egyelőre nem szabadott volna kikotyognia az infót, de szerencsére a képernyőfotókat még láthatjuk a beszélgetésről:

https://twitter.com/selenahq2/status/1348069151147962369?s=21

És ha ez nem lenne elég, egy bennfenntes szerint, ha minden jól megy, már januárban megkapjuk az első kislemezt, ami állítólag 2 perc 35 másodperces lesz, közreműködő előadó nélkül, és a borítóján virágok lesznek majd láthatóak.

Eseménydús időszak áll Selena előtt, hiszen nem csak az új zenéjén dolgozik. Már javában folyik az új sorozatának, az “Only Murders in the Building”-nek a forgatása, egy “Dollhouse” című horrorfilmben is főszerepet kapott, saját főzőműsorának, a “Selena + Chef”-nek pedig január 21-én érkezik a második évada.