© Netflix

Magyar operatőrrel forgott Zendaya és John David Washington közös filmje

2021 legnagyobb dobása lehet a film, amiben magyar kéz is van.

Titokban, a pandémia kezdetekor forgatták le 2021 legnagyobb várományosát, a 2 szereplős „Malcolm and Marie„-t. A bő másfélórás filmnek több különlegessége is van, többek közt magyar vonatkozása is van.

A főszerepben Zendaya (Eufória) és John David Washington (Tenet) lesz látható, a produceri munkákért pedig az Eufóriát is jegyző Sam Levis felel, aki a sorozat operatőrét, Rév Marcellt is magával vitte a film elkészítésére, így újabb szuperprodukciónak van hazai vonatkozása.

Az alkotás teljes egészében szürkeárnyalatos és természetesen, ahogy a cím is sugallja, Malcolm és Marie történetét fogja elmesélni. Mi akkor kapcsolódunk be a történetbe, amikor a pár visszatér egy film díszbemutatójáról, de ezzel minden a feje tetejére áll és kapcsolatuk veszélybe kerül, hiszen olyan régi emlékek, érzések és kapcsolatok kerülnek a felszínre, ami próbatétel elé helyezi a pár jövőjét.

Az első előzetes majdnem három perces, melyben a legfőbb mozzanatokat láthatjuk összefoglalva.

Malcolm & Marie | bemutató: február 5.

Zendaya számára nem ismeretlen Rév Marcell, hiszen évek óta közösen dolgoznak az HBO sajátgyártású sorozatán, az „Eufória” epizódjain. Kíváncsian várjuk, most mit alkotnak, hiszen a streaming óriás körülbelül 30 millió dollárt, azaz átszámolva több, mint 8 milliárd forintot fizetett a forgalmazási jogokért.