© Sony Music

Jön, jön jön ZAYN harmadik nagylemeze!

Holnap egy új dalt hallhatunk majd a korongról.

Nagy meglepetésünkre talán Zayn lehet 2021 nagy visszatérője? Tavaly évvégén megörvendeztetett minket a „Better” c. kislemezzel, de úgy tűnik ez nagyon nem a vége.

Az „Icarus Falls” 2018-as megjelenése óta nagy a csend Zayn Malik háza táján zenei szempontból, míg magánélete csak úgy szárnyal, hiszen többek között megszületett első gyermeke is.

2020-ban pedig megtörtént a nagy visszatérés! A spekulációk akkor még csak egy-egy kislemez érkezése volt, most viszont mostmár tudjuk, hogy harmadik lemeze is érkezik idén az énekesnek, hiszen

A dalospacsirta körül pedig egyből elkezdtek keringeni a pletykák, melyet később meg is erősítettek az iTunes-on, miszerint holnap a „Vibez” c. dalt hallhatjuk majd, videóval egyetemben, január 15-én pedig érkezik a várva várt korong is, a „Nobody Is Listening„, melyen 11 dal kap majd helyet.

Az időeltolódás miatt Új-Zélandon már előrendelhető Zayn harmadik lemeze is, melynek a borítójáról szeretnénk többet hallani magától az énekestől, hiszen úgy tűnik, egy igazán érdekes koncepciót jár majd körbe! Hangzásilag és szöveg szempontjából pedig keményen erotikus és szexi dolgokra kell számítani.

Amíg pedig várunk, hallgassuk meg a dalt, ami elindította az egész lavinát.