Lila Lambóban érkezik az év trackje, amit a koronavírus sem állíthatott meg

Hurrikánnal jön a slágergyáros trió – Gáspár Laci, Majka és Lotfi Begi óriási kollabbal jelentkezett.

A triumvirátus magasra tette a mércét, már január 4-én begyújtották a rakétákat, hiszen „Hurrikán” című közösük garantáltan a slágerlisták élére pattan.  

Elsöprő dallal robbantja be 2021-et a mesterhármas. A „Hurrikán” nem csak címében erős, a szöveg, az alap és a klip is 10/10! A közös felvételről hazánk egyik legsikeresebb lemezlovasa, Lotfi Begi mesélt:

A dal hangzásában most rendhagyó módon a funk és a hip-hop világába kalauzol el minket. Ezért is esett a választás Gáspár Lacira vokál szempontjából, aki azonnal elfogadta a felkérést, valamint a basszus témákat is ő akarta feljátszani. Innen már csak egy lépés volt Majka, aki szintén első hallásra beleszeretett a trackbe!

A végeredmény pedig egy elsöprő, lüktető és igazán rádióbarát zene lett: az ütős szöveg és fülbemászó alap mesteri találkozása első hallásra dallamtapadást okoz!

A rendhagyó szerzemény nem is készülhetett volna rendkívüli körülmények nélkül, hiszen a track megjelenése nem véletlenül került 2021-re. Az alkotók eredetileg még tavaly berobbantották volna a lejátszási listákat, az élet viszont felülírta a „Hurrikánt”, hiszen először Gáspár Laci megbetegedése, majd Majka koronavírus fertőzése, végül a rendező, Miki357 pozitív COVID tesztje akasztotta meg a munkafolyamatokat.

2019-ben nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy azt vártam kiábrándult és kiégett voltam. Abban az évben, december 23-án még beiktattam egy utolsó stúdiós napot, amikor megszületett a „Hurrikán” első verziója ami szó szerint kirángatott abból az állapotomból amiben voltam. Friss volt, más volt mint az eddigi munkáim. Olyan elemi erővel rázott fel ahogy egy Hurrikán söpör végig a tájon, lendületet adott 2020-ra, ami nem a tervek szerint alakult

– mondta Begi.

Azt is megosztotta, hogy mit jelent számára az új szerzemény.

Ez a dal az én mentőangyalom amivel rárúgjuk az ajtót 2021-re és remélhetőleg magunk mögött hagyjuk a 2020-as évet örökre!

Fantasztikus képi világú videó is forgott az új közöshöz, amit a zseniális Miki357 rendezett.