Így fedték el Justin Bieber több, mint 60 tetkóját

Az énekes új dalának klipjéhez szabadult meg a tetoválásaitól.

Boxolónak állt Justin Bieber, legalábbis az új dala videójában. Az „Anyone” című szerzemény pontosan újév napján éjfélkor jelent meg a klippel együtt, és az elődjeihez, a „Lonely”-hoz, illetve a „Holy”-hoz hasonlóan igencsak érzelmesre sikeredett. Nem is véletlen, hogy ezzel a dallal indította az énekes 2021-et, hiszen a Billboardnak elárulta, hogy rengeteget segített neki a zene 2020-ban, így mindenképp egy inspiráló trackkel szeretett volna kedveskedni a fanjainak évindító ajándékként.

Az „Anyone” egy nagyon különleges, reményteli szám, amivel szerettem volna megalapozni egy fényesebb év hangulatát, tele lehetőségekkel.

A kislemezhez természetesen klip is forgott, amit nem más rendezett, mint Colin Tilley, a popsztár pedig egy 1940-es évekbeli boxolóként tűnik fel benne, akit a szerelme inspirál arra, hogy valódi bajnok váljon belőle. A kisfilm érdekessége, hogy Justin összes tetoválását eltakarták hozzá, ami nem kevés munka lehetett, hiszen több, mint 60 minta díszeleg a testén! Az énekes egy videót is posztolt erről a közösségi oldalaira, ahol egy szál alsóban ül, míg a sminkmesterek megszabadítják a tetoválásoktól.

A dal egyébként JB első, szilveszter éjjeli online koncertjén debütált élőben, melynek az érdekessége, hogy 2017 nyara óta az első teljes show-ja volt. Főként a tavalyi „Changes” album trackjei csendültek fel, de olyan slágereket is énekelt, mint a „Baby”, a „Sorry”, a „Boyfriend”, vagy a „Holy”.