© Sinkovic Dora

Új dallal zárja az évet Orsoia, jövőre jön az első albuma!

Íme a „Közelebb”!

Szilveszterre igazi party himnuszt villantott Orsoia! A „Közelebb” című szerzemény az idei MUSICDALY Awards fellépőjének második dala idén, és egyben az eddigi legpörgősebb is. Dalszöveges videó is készült a trackhez – és hogy miről is szól pontosan?

A „Közelebb” azt az életérzést emeli felszínre, amikor egy különleges emberrel már sokadjára találkoztok, de mindig társaságban és mind a ketten tudjátok, hogy dolgotok lesz egymással, összeköt titeket valami komolyabb érzelem. Bármelyikőtök megtehetné az első lépést, mert biztos, hogy nem lehet ezt már elrontani. Ezt a megmagyarázhatatlan és izgalmas kötődést szerettem volna vegyíteni egy kis éjszakai élet hangulattal – amiből ebben az évben nem adatott meg annyira sok – és így születhetett meg az első „Orsis” party himnusz

– mesélte Orsoia.

Az énekesnőnek egyébként nagy tervei vannak az új évre, hiszen érkezik a legelső albuma, amihez elmondása szerint már négy dalt meg is írt.

Az év első hónapjaiban elkezdjük őket felvenni, és igyekszem egy gyönyörű történetben elmondani, hogy ki is vagyok, és mi felé tartok.

Orsoia munkásságát itt tudod követni: