Emily in Paris: Minden, amit a második évadról tudunk

Hatalmas sikert aratott Darren Star, a “Szex és New York” alkotójának új sorozata, az Emily In Paris (Emily Párizsban), ami idén októberben debütált Netflix-en. A show azonnal beszéd témává vált, így nem volt kérdés a platform számára, hogy érkezzen-e folytatás.

A Netflix megerősítette: Érkezik a show második évada. Íme minden, amit eddig tudunk.

A hírt először a sorozat hivatalos közösségi oldalain közölték, miután általunk is olvashatóvá vált Sylvie, Emily párizsi főnökének levele a chicagói iroda számára. A levélben a nő közölte, hogy szükségük lesz Emily-re még legalább egy éven keresztül. A nő hozzátette:

Szeretnénk, ha Emily maradna. Nagyon örülünk, hogy itt van velünk. Ezt persze el ne árulják neki!

– írta Sylvie Grateau

A második évad pontos érkezése még nem ismert, miután a vírus helyzet miatt lassabban haladnak a forgatási munkálatok is. Mint tudjuk, nincs Emily In Paris Párizs nélkül, a csapatnak mindenképpen a városban kell lennie a forgatás alatt. Várhatóan 2021 vége felé érkezhet a második szezon.

Darren Star, a sorozat alkotója elárulta, a második évadban Emily már sokkal magabiztosabb lakója lesz Franciaország fővárosának. Életet kezd építeni ott. Várható Gabriel és Emily kapcsolatának tovább fejlődése is, erről persze több információt nem árult el a lapoknak.

Lily Collins, aki Emily Cooper-t alakítja, elárult néhány információt karaktere korával kapcsolatban is, miután számos platformon beszéd téma volt a főszereplő életkora. Egyesek azt gondolták a húszas évei elején járhat, mások pedig hogy közel a harminchoz, miután diplomával és rengeteg tapasztalattal rendelkezik a marketing területén. Eloszlatta a pletykákat és a következőket mondta:

Nem árulhatom el pontosan, ugyanakkor egy biztos, Emily egy okos nő, rengeteg tapasztalata van a munkában és az életben is. A húszas évei elején már túl van.

– mondta Lily Collins, Emily megszemélyesítője

Emily legjobb barátnőjét, Mindy-t, Ashley Park alakítja, aki elárulta, azonosul Emily karakterével:

Az a vicces az egészben, hogy miközben forgattunk, mindig azt éreztem Emily életét élem, hiszen ami neki új volt, az nekem is, hiszen előtte sosem jártam Párizsban.

Ashley így folytatta:

A forgatáson szállóigévé vált a kérdés: “Mi történik ma az “Ashley In Paris”-ben?

– mesélte nevetve a színésznő a lapoknak

Park azt is elárulta, szeretné, ha Mindy szerelmi életéről is többet megtudnánk a második évadban. 

Minden bizonnyal ugyanaz a szereplő gárda tér majd vissza a második szezonra is. Azt csak remélni tudjuk, hogy Kate Walsh karaktere, Emily chicagói főnöke is többször feltűnik majd. Ti várjátok már?

A sorozat első évadának ajánlóját itt nézhetitek meg