8 év után először lépett fel talk show-ban Lana Del Rey

Így hangzik élőben a “Let Me Love You Like A Woman”!

Valószínűleg sokan emlékszünk még Lana Del Rey 2012-es SNL fellépésére, mely sajnálatos módon nem úgy sült el, ahogy tervezték. Az énekesnő első élő tévés szereplései között szerepelt az esemény, és annyira zavarban volt, hogy tulajdonképpen nem tudott mi kezdeni magával a színpadon, ennek köszönhetően pedig többen utaltak rá úgy, mint a műsor történelmének legrosszabb fellépőjére. Ezután nem is igazán láthatta a nagyközönség hasonló talk show-kban fellépni, egészen mostanáig.

Lana a “Let Me Love You Like A Woman” című dalával tért vissza a képernyőre, melyet Jimmy Fallon műsorában adott elő, és abszolút sikerült bebizonyítania, hogy egy ilyen helyzetben is megállja a helyét.

Az előadás helyszíne egy bár volt, ahol egy zenekar és három vokalista kísérte az énekesnőt: így csendült fel hetedik albumának első kislemeze. A “Chemtrails over the Country Club” című korong az eredeti tervek szerint még idén szeptemberben jelent volna meg, azonban a járványhelyzet okozta csúszások miatt előreláthatólag csak jövő év első negyedében kerül a boltok polcaira. 

A lemezen egyébként Jack Antonoffal dolgozott, akivel az elődjén, “Norman Fucking Rockwell!”-en is számos közös szerzeményt jegyez, stílusát tekintve pedig a country felé hajlik majd.