© Zack Caspary

Folytatja önfelfedezését a Why Don’t We

Második nagylemeze jövő január 15-én érkezik a Why Don’t We-nek, „The Good Times and The Bad Ones” címmel. Az új dal pedig a „Fallin’” utódja, ami a srácok karrierjük legnagyobb slágere egyelőre – vajon sikerül valamelyik új dalukkal felülmúlni ezt a sikert?

Az új szerzeményük, a „Lotus Inn” nemes egyszerűséggel azt az érzést fogalmazza meg, amikor az ember szerelmes és minden egyes pillanatát és pillanatot meg szeretné élni.

Corbyn mesélt egy kicsit az új lemezről is, szerintük egy olyan úton járnak, amivel a végén az a banda lesznek, amiről mindig is álmodoznak. Szinte teljes kontrolljuk volt afölött, mit és hogyan szeretnének kivitelezni és létrehozni.

Az egyik leggyümölcsözőbb dolog az életünkben, hogy mi írhattuk a dalokat és beleszólhattunk a folyamatokba. Az elmúlt évek során sikerült annyi önbizalmat gyűjtenünk, hogy az a banda lehessünk, ami mindig is szerettünk volna lenni

– mesélte Corbyn Besson.

A srácok hivatalos kisfilmet is villantottak a szerzeményhez, melyben önfeledten buliznak, majd egyikük szerelembe is esik. De ehhez persze sok idő kell, sok idő alatt pedig sok dolog tud történni, nem?