Ezt alkotta INNA 3 hét alatt!

Íme a “Heartbreaker”!

Kicsit több, mint 3 héttel ezelőtt költözött össze INNA a kollaborátoraival egy Dance Queen’s House néven futó projekthez, melynek keretein belül pár hét alatt a nulláról terveztek összedobni egy EP-t. A dolog azonban olyan jól sült egy, hogy egy hetes csúszással ugyan, de végül egy teljes, 10 dalos album lett belőle, mely ma került fel egyelőre csak az énekesnő Youtube csatornájára “Heartbreaker” címmel. 

Nagyon izgatott vagyok, hogy végre ti is hallgathatjátok a “Heartbreaker”-t! Nagyszerű hónap áll mögöttem tele zenével, mókával, írással, alkotással, és remélem, nektek is tetszeni fog ez a 10 dal. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett ebben a Dance Queen’s House nevű őrültségben, és hozzátett a lemezhez. Ezt az EDM szeretetéért csináltuk

– nyilatkozta INNA.

A projektben INNA mellett részt vett a producer páros Marco&Seba, David Ciente, Minelli, és Alex Cotoi is. A házban eltöltött napjaikat dokumentálta a kis csapat, így szinte minden napra jutott egy vlog, amiben figyelemmel követhettük a kreatív folyamatokat. 

Az album, mely az román díva hetedik lemezeként szolgál, december 4-én kerül fel a streaming platformokra.