Megérkezett az élőszereplős “Tom és Jerry” film első előzetese

A premier jövő tavaszra várható.

A mozivászonra érkezik mindenki kedvenc egér-macska párosa! Az örök ellenségek, Tom és Jerry most New York egyik elit hotelében okoznak galibát. A történet szerint a szállodában egy nagyszabású esküvőt terveznek, a rendezvényszervezőt alkító Chloë Grace Moretz-nek pedig az is a feladatai közé tartozik, hogy a lagzi időpontjáig megszabaduljon az egyik új lakótól: a bajkeverő kisegértől, Jerry-től. Természetesen nem egyedül kell véghezvinnie ezt a küldetést, hiszen segítségére van Tom, a macska. 

Mint ahogy az eredeti rajzfilmben, most sem mennek olyan könnyen a dolgok, és eleinte nem jár sok szerencsével a páros Jerry-vel szemben, majd később meg kell tanulniuk együttműködni. Kiderül ugyanis, hogy a hotel egyik dolgozója bőszen ásálódik mindhármuk ellen, így több, mint 80 év után el kell ásniuk a csatabárdot, hogy megállíthassák közös ellenségüket.

A film a tervek szerint 2021 tavaszán kerül a mozikba Tim Story rendezésében, Chloë mellett pedig még Michael Peña, Rob Delaney, Colin Jost és Ken Jeong is feltűnik benne.