© Pamela Littky

Januárban érkezik a Why Don’t We második albuma!

Jövő év elején érkezik a The Good Time and The Bad Ones

2018-ban, 5 EP után jelent meg a Why Don’t We debütáló albuma, az 8 Letters, jövőre pedig érkezik a folytatás, a banda második nagylemeze ugyanis január 15-én kerül a boltok polcaira The Good Times and The Bad Ones címmel! Szeptember végén, egy 9 hónapos szünet után a srácok erősebben tértek vissza, mint valaha a korongot beharangozó Fallin’ (Adrenaline) kislemezükkel, mely megalakulásuk óta a legelső daluk, ami felkerült az amerikai Billboard Hot 100-ra, méghozzá 37. helyen.

Az elmúlt pár év igazi hullámvasút volt számunkra. LA-be költöztünk, végigturnéztuk a világot, szerelmesek lettünk majd csalódtunk, aztán hónapokon keresztül bezártságban éltünk… Amilyen csodálatos volt az élet, annyira nehéz is. De a legfontosabb, hogy valami szépet hozz ki ebből az egészből, és mi pontosan ezt tettük. Mindenünket benne van ebben a lemezben

– írták az Instagram oldalukon.

A banda egyébként szépen meglovagolja a Fallin’ (Adrenaline) sikerét, és gőzerővel promózzák a dalt: az utóbbi pár hétben előadták többek között Jimmy Kimmel műsorában, az MTV EMA díjátadón, melyet jövőre Budapesten rendeznek meg, legutóbb pedig az Ellen Show-ban is. Hangolódjunk az új albumra ezekkel a fellépésekkel: