© The Weeknd / Twitter

The Weekend a jövő évi Super Bowl fellépője!

Az esemény jövő február 7-én kerül megrendezésre.

Mostanában sikert sikerre halmoz The Weeknd! Nem elég, hogy az idén megjelent negyedik, After Hours című lemezét a kritikusok az egekig magasztalták, és jelenleg ő a második leghallgatottabb előadó a Spotify-on, jövőre a világ egyik legnézettebb zenei esemélyén, a Super Bowl félidejében léphet fel. Idén Jennifer Lopezt és Sharkirát érte a megtiszteltetés, az ő műsorukat 103 millióan követték élőben. 

Kiskorunkban mindannyian a világ legnagyobb előadóit csodáljuk, akik fellépnek a Super Bowlon, és arról álmodozunk, hogy egy nap mi is a helyükben lehetünk majd. Hatalmas megtiszteltetés ez számomra, és nagyon izgatott vagyok, hogy én leszek a következő, aki ráállhat arra a híres színpadra

– nyilatkozta az énekes.

Van miből csemegéznie Abelnek a setlist-hez, hiszen 8 éves karrierje során számos slágerrel rukkolt elő, melyeket mindenki jól ismer. Eddig 5 dala ugrott fel a Billboard Hot 100 élére: a The Hills, a Can’t Feel My Face, a Starboy, a Heartless, és a legutóbbi, a Blinding Lights, így nagy valószínűséggel ezeket biztosan előadja majd jövő februárban.