forrás: etonline

Minden amit tudnod kell a koronavírusról szóló thrillerről KJ Apával az élen

Máris érkezik az első koronavírussal kapcsolatos szenzációhajhász film. Lesz ez még kasszasiker?

A várhatóan jövő év elején érkező Songbird című, a pletykák szerint igen alacsony költségvetésből készülő romantikus thriller 2021 egyik legnagyobb várományosa. Nem elég, hogy extrém szereplőgárdát sikerült összehozni, de a téma és a forgatás ideje is nagyon különlegesnek bizonyul. Mondhatni ez a film a folyamatos merész választások és bevállalások végterméke.

Felehetjük, jogosan a kérdést, hogy miért is különleges egy ennyire (egyelőre) semmitmondó címmel rendelkező alkotás. Nos, először is, ez volt az első olyan, nagyobb film, amit az USA-beli óriási karantén-helyzet után elkezdtek forgatni. Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy az egész egy

univerzumban játszódik, ahol sajnos nem lett pozitív kimenetele a világjárványnak. Sőt, egy olyan erős és agresszív mutációja keletkezett a vírusnak, hogy a fertőzött embereket karanténba kell helyezni: pontosabban összegyűjtik a fertőzötteket és bizonyos karantén-kerületekbe zárják őket.

Ebbe a miliőbe csöppenünk bele mi nézők, ahol találkozunk Nicóval (KJ Apa – Riverdale) és Sarával (Sofia Carson – énekesnő, Utódok, Pretty Little Liars: The Perfectionists), akik próbálják kapcsolatukat megmenteni és fenntartani, nulla érintkezéssel. KJ karaktere immunis a vírusra, míg Sofiáé veszélyeztetett, miután kiderült, hogy szomszédja elkapta a kórt. A rendőrök pedig minden erejükkel azon vannak, hogy a kontakt személyt elkapják, míg szerelme próbálja kitalálni mi legyen és megmentse a lányt.

Két igazán közkedvelt színészt sikerült a produkciónak leakasztania, őket toldják még meg többek közt, Demi Moore-ral vagy Alexandra Daddario-val is, illetve Bradley WhitfordCraig Robinson,  Paul Walter Hauser és Peter Stormare is kiemelt szerepet majd még a történetben.

Sofia Carson nyilatkozott mondhatni többet a produkcióval kapcsolatban, mint színésztársai, így tőle tudjuk, hogy hamarosan kiderül, mikor is jelenik meg a film.

Még nem mondhatom el, mikor is érkezik a film, de hamarosan sokkal többet megtudtok majd róla srácok!

– nyilatkozta Sofia az iHeartRadio számára

Majd arról is mesélt, hogy mennyire hihetetlen volt visszatérni és újra színészkedni. A szigorú szabályok miatt pedig alig voltak a forgatáson.

Biztosra mondhatom, hogy életem egyik legnagyobb élménye volt. A csapat nagyon kicsike volt akikkel dolgoztunk egyszerre egy időben. Nem voltak sem a világításért felelős emberek, sem több kamera-man. Velünk volt egy, a képi világért felelős rendező, fotográfus kamerával, a rendezőnk na meg én és KJ. Teljesen olyan volt így, mint egy színház. Nagyon nyers és érzelmes az egész, mert mindent körülbelül egyszer vettünk fel, nem többször.

Az előzetest, filmplakátot és képeket is kaptunk a filmből, mindet alább találjátok.

Képek a filmből

Előzetes

Filmplakát