© Darenote Ltd

Kylie Minogue 15. albumán is azt hozza, amihez a legjobban ért és egyáltalán nem haragszunk érte

Sőt, megköszönjük a diszkók királynőjének a jelenlétet.

Ijesztő látni egy ikont, egy legendát, aki a disco fénykorában is meghatározó alakja volt a zenei palettának, 2020-ban is ugyanúgy ragyogni látni. Pláne most, amikor a stílusirányzat újra keresett és trendi, bravúros lenne a nu-disco korszakban is Kylie Minogue-tól, ha kiemelt szerepet kapna a törekvésekben.

32 évvel debütáló albuma után, a mai napig aktív énekesnő 2 évvel ez előtt még a bécsi Gasometer-t is felszántotta „Golden” c. lemezének turnéjával. Remélhetőleg az idei „DISCO„-val is legalább a szomszédba ellátogat majd. Ha már koncertek, a koronavírus járványnak köszönhetően Kylie is az online koncertezést választja, így november 7-én egy 50 perces élő közvetítés részesei lehetünk, természetesen fizetős formában. Ahol a művésznő elmondása szerint lesznek vadonatúj dalok is, de az igazi slágerek sem maradhatnak el.

A ma megjelent „I Love It” pedig egy újabb mestermű, tagadhatatlan, hogy ez a stílus áll a legjobban Minogue-nak, otthonosan mozog benne és érezhető, hogy totálisan komfortzónáján belül marad végig, csakúgy, mint az első kislemezben is, a „Say Something„-ben is, valamint „a Dua Lipa, „Future Nostalgia” c. korongján is simán elment volna” „Magic„-ben.

Na meg persze a vizuális reprezentáció mellett se menjünk el szó nélkül.