© Nikoli Partiyeli

Gondolkodtál már azon, milyen zenét csinálhat a „13 okom volt” sztárja?

Nos, itt a válasz! A sorozatbéli Clay megmutatja mi a dörgés!

Igazából, a srácok már túl vannak egy debütáló albumon is, szóval ha nem ismered a Wallows munkásságát, lesz mivel elfoglalni magad. A trió amúgy Dylan Minnette-ből (13 okom volt – Clay), Braeden Lemasters-ből (T@gged), valamint Cole Preston-ból áll és tökéletesen megérezték, mire is van szüksége a Z-generációnak. Íme a „Remote„!

A karantén alatt sem pihentek a srácok, ugyanis az egész EP-t azalatt a pár hét alatt készítették el, amíg be voltak zárva és igazából nem volt jobb dolguk. Debütáló lemezükön, a „Nothing Happens„-en bemutatták már azt a gondtalan és laza indie-pop irányt, amit most továbbvisznek: mesterien mossák össze a harmóniát, a gitár vezette sorokat, valamint a költői megfogalmazást.

A koronavírus előlük is a turnézás és a közönséggel való kapcsolatot vette el elsősorban, viszont okosan kibekkelték a helyzetet és virtuális turnéval, illetve online meet and greetekkel jelentkeztek. Most pedig meghallgathatjuk a bezártság gyümölcsét is, az biztos, hogy a jövőben többet is fogunk róluk hallani, és remélhetőleg látni is fogjuk őket közelünkben, ha nem hazánkban.