BRÉKING: Visszatér Adele

Majdnem öt év hallgatás után visszatér Adele. Az énekesnő Október 24-én töri meg a csendet, új albumáról azonban még mindig nincs megerősített információ.

Adele, akinek jellegzetessége, hogy előszeretettel vár éveket nagylemezei között, negyedik albumának megjelenése előtt áll. A találgatások már évek óta folynak azzal kapcsolatban, hogy mikor és hogyan tér majd vissza az énekesnő. Tegnap közösségi oldalain elárulta, hogy a csendet Október 24-én fogja megtörni, a Saturday Night Live házigazdájaként. Adná magát a helyzet, hogy első kislemezét egy nappal korábban, Október 23-án pénteken adja ki, erről azonban még nincs információnk. Adele így nyilatkozott:

Most először leszek házigazda. (…) Ezt mindig is egy független, önálló pillanatként szerettem volna megcsinálni, hogy teljesen rákoncentrálhassak és odaösszpontosítsam az erőmet. (…) Találkozunk jövő héten.

Írta Adele közösségi oldalain.

A rajongók biztosak benne, hogy Adele ezzel együtt a zenei életbe is visszatér, hiszen állításuk szerint kizárt, hogy az énekesnő megtörné a több éves csendet pusztán azért, hogy házigazda legyen egy show műsorban. A Showbiz411 szerint Adele Október 30-án adja ki negyedik stúdió albumát, azon a napon, amikor is Ariana Grande szintén új lemezt dob majd a piacra. Egy biztos, ha a hír igaz, akkor új zenéből nem lesz hiány a hónap végén.