© Warner Music

Összeállt Bebe Rexha és Doja Cat!

Íme a Baby, I’m Jealous!

Bebe Rexha sokáig újdonságok nélkül hagyta rajongóit, most azonban óriási trackkel tér vissza! Öveket becsatolni, megérkezett a Baby, I’m Jelaous, amit napjaink egyik kedvenc rapperével, Doja Cattel közösen jegyez.

Kétség kívül megérte várni Bebe újdonságára: a Grammy-jelölt énekesnő egyedi hangszíne, a fülbemászó beatek és Doja Cat ütős rapbetétje egy zseniális, rádióbarát dalban válnak eggyé.

Bár a dal egy komoly témát, a modern világ okozta irigységet, dühöt és a sok emberben kialakult önbizalomhiány kérdését feszegeti, nem egy szomorú, sötét single lett a végeredmény. Sőt! Egy funky, játékos és nem utolsó sorban magabiztos kiadvánnyal lepte meg rajongóit Bebe.

Ebben a dalban a saját bizonytalanságaimat ragadtam meg. Arról szól, hogy a közösségi média mennyire megnöveltem bennem az irigységet és milyen hatással volt arra, ahogy érzem magam. Folyamatosan látjuk mások életét és néha azon kapom magam, hogy a saját értékemet és szépségemet másokhoz hasonlítom. Az emberi lét része, hogy megtapasztaljuk az irigységet

– árulta el az énekesnő.