Újra összeállt David Guetta és Sia!

Ha meghalljuk, hogy Sia és David Guetta közös dallal jelentkezik, akkor azonnal borítékolható, hogy egy zseniális szuperprodukció van készülőben!

Ezúttal se kellett csalódnunk: a két világsztár óriási kollaborációval robbantja be a hétvégét – megérkezett a „Let’s Love”, ami ismét egy kiemelkedő felvétel lett.

Az újdonság egy igazi upbeat pop dal, amiben Sia egyedi, azonnal felismerhető vokálja teszi fel az i-re a pontot és a két előadó stílusa ismét remekül egészíti ki egymást.

A szenzációs páros nem először dolgozik együtt: első, 2011-es, felejthetetlen „Titanium” című közösük valósággal letarolta a világot. A track óriásit menetelt, a rádiós toplistákat hetekig uralta, a hozzá készült klipet pedig már több mint 1,3 milliárdan látták a YouTube-on. Guetta és Sia itt nem álltak meg és olyan további slágerekkel jelentkeztek, mint a „She Wolf (Falling To Pieces)”, a „Flames” vagy a „Bang My Head”. Kiadványaik egytől egyig óriási népszerűségre tettek szert és már több mint 2 milliárd streamet generáltak világszerte.

A francia EDM mogul júliusban új kislemezzel jelentkezett „New Rave” címmel, amit MORTEN-nel közösen jegyez. Az EP különlegessége, hogy a szupersztár lemezlovas egy új elektronikus stílust mutatott be rajta, ami azóta már egyfajta mozgalommá nőtte ki magát amit a dj-k csak „future rave”-nek hívnak.

Sia hosszú idő után májusban jelentkezett új zenével, a „Together”-re pedig megérte várni, igazi popremek lett. A dalt nem utolsó sorban az általa írt és rendezett, hamarosan bemutatásra kerülő „Music” című filmjéhez készítette.