14 év után véget ér a Keeping Up with the Kardashians!

Búcsúznak a képernyőtől a Kardashian-lányok!

2007 októberében debütált az Egyesült Államokban a Keeping Up with the Kardashians, nem sokra rá pedig egy egész világ ismerte meg Kim Kardashian családját. A műsor minden idők egyik legnépszerűbb valóságshow-jává vált, egyenes utat nyújtva a szereplőknek a világsztárság felé. A család azonban most arra a döntésre jutott, hogy 14 év után otthagyják a tévéképernyőt, így 20 évad után jövőre láthatjuk a show utolsó részeit.

Nehéz szívvel tudatjuk veletek, hogy elbúcsúzunk a Keeping Up With the Kardashians-től. 14 év, 20 évad, több száz epizód és rengeteg spin-off után a családunkkal úgy döntöttünk, véget vetünk ennek a nagyon különleges kalandnak

– áll a közleményükben.

Hozzátették, hogy elmondhatatlanul hálásak a nézőknek, akik jóban rosszban kitartottak mellettük, és az E! csatornának, hogy az elejétől fogva hittek a műsorban.

2007 óta követhetjük a Kardashian-család életét.

A Keeping Up With the Kardashians nélkül nem tartanék ott, ahol ma tartok. Ez a show formált minket azokká, akik vagyunk, és örök hálával tartozom mindenkinek, aki bármilyen szerepet játsztott a karrierünkben, és örökre megváltoztatta az életünket 

– írta Kim.

A pontos okot nem árulták el, hogy miért vetnek véget a műsornak, azonban akik követik őket, azokat nem érhette nagy meglepetésként: idén márciusban a legidősebb Kardashian-nővér, Kourtney Twitteren jelentette be, hogy kiszáll a családi show-ból. 

Kim 2 éve jogi pályára terelődött, a legfiatalabb testvér, Kylie Jenner pedig az évek során milliárd dolláros sminknagyhatalmat épített ki magának. A válasz így valószínűleg egyszerű: mostanra már mindannyian stabil karriert futottak be, így nincs szükségük többé a műsorra. Ennek ellenére biztosak vagyunk benne, hogy nem tűnnek el a süllyesztőbe, és a KUWTK vége után is sokat hallunk majd még a Kardashian-Jenner-lányok háza tájáról.