Bármit megtett volna Conan Gray, hogy olyan legyen, mint a lány aki a kiszemeltjének tetszik

Iskolás kori, saját belső őrlődéséről szól új kislemeze.

Conan Gray, aki idén a szomszédos Bécset is bevette volna turnéjával, új videóval jelentkezett, mely debütáló korongjának, a Kid Krow-nak egyik újonnan felkapott dalához készített el.

A TikTok-on kezd szépen feltörni Conan Gray egyik dala, debütáló lemezéről. A Heather c. dal fiatal koráról szól, amikor volt egy kiszemeltje, viszont nem viszonozta az érzéseit a srác. A lány, akivel később összejött, a Heather nevet viselte, ennek apropójából született meg a dal. Az énekes elmondása szerint a videóban való váltakozások az Ő maga feminim és maszkulin oldalát reprezentálják.

Conan a következőt nyilatkozta a dalról:

Középsuliban 4 éven keresztül volt egy crushom, de Ő nem viszonozta az érzéseimet. Helyettem egy Heather nevű lányt választott, aki gyönyörű és tökéletes volt kívül és belül is, sok baráttal körülvéve. Laza és könnyen szerethető volt – ezeket rólam nem lehet elmondani. A videóban azt mutatom be, hogyan próbáltam olyan lenni, mint Ő, hogyan próbáltam felvenni azokat a tulajdonságait, melyeket mindig is irigyeltem. Bármit megtettem, hogy olyan legyek, mint Ő. Elutasítottam az összes tulajdonságomat, amik azzá tettek, ami vagyok. A lassú átvezetés a videóban a feminim és maszkulin tulajdonságaimat hivatottak bemutatni, hogy olyanná tudjak válni, akiről tudom, hogy tetszett volna a crushomnak: valaki, aki gyengéd és édes, valaki pont olyan, mint Heather.

Az igazán személyes és intim videót alább tekintheted meg.