Billie Eilish: nem kellek én ahhoz, hogy elmondjam, minden szar

Az amerikai elnökválasztási kampány műsorának volt vendége Eilish.

Nem is lehetne jobb hely és idő a my future c. dalának debütálására, mint a demokrata párt elnökválasztási műsorának egy 3 perces idősávja.

A műsor 3. napján a nézők beszédeket hallhattak Barack Obamától, Kamala Harris-tól és Hillary Clintontól is, mellettük pedig Billie Eilish szólította fel a nézőket, hogy szavazzanak, majd pedig egy előadással is készült. A következőt emelte ki:

Nem kellek én ahhoz, hogy elmondjam: minden pocsék. Donald Trump tönkreteszi az országunkat és mindent, amit szeretünk. Olyan vezetőkre van szükségünk, akik megoldják a problémákat, mint a globális felmelegedés vagy a járvány, nem pedig olyanra, aki tagadja létezésüket. Olyan vezetőkre, akik kiállnak az egyenlőség mellett és elutasítják a rasszizmust. Ez pedig ott kezdődik, hogy olyan elnököt választunk, aki tisztában van azzal, mik forognak kockán, ott hogy Donald Trump helyett Joe Biddenre tesszük le voksunkat. A csend nem opció, nem hagyhatjuk magunkat. Úgy kell szavaznunk, mintha az életünk és a világ sorsa múlna rajta, mert ez az igazság. Az egyetlen út a biztos jövő felé, ha mi magunk döntünk. Kérlek regisztráljatok és szavazzatok!

– mondta Eilish.
a beszéd
my future élőben