Ellie Goulding: nem kell 5 évet várni az új lemezemre

Nem csak új közreműködésekkel jelentkezik majd, hanem egy teljesen új lemezzel is, illetve megérkezett a Love I’m Given videója is.

Mozgalmas Ellie Goulding élete, mióta kiadta a hosszas tologatást átélt, negyedik lemezét a Brightest Blue-t, mely egy teljesen új szintre emelte a brit énekesnő karrierjét: egy teljesen új, nyers és őszinte oldalát mutatta meg, csak úgy, mint a Halcyon lemeze során 2012-ben.

Most pedig bejelentette, nem áll meg! Idén még megannyi új dalt tervez kiadni a piacra, legtöbbjük közreműködés DJ-kel és más előadókkal, majd pedig elmondása szerint ez lesz az átmenet az ötödik lemezébe is, melyen már javában dolgozik. Amikor rákérdeztek, mi újság a következő koronggal, Goulding a következőt felelte:

Nem tart majd 5 évig a következő lemezem érkezése! Folyamatosan új zenével fogok jelentkezni, mert megtehetem, nem látok olyan indokot, ami miatt nem kéne zenét kiadnom. Addig fogok új dalokkal jelentkezni, ameddig van rá kapacitásom. Hihetetlen szerencsés vagyok, hogy olyan a munkám, amit imádok

nyilatkozta Ellie.

Ma pedig megérkezett legújabb kisfilmje is, melyet a potenciális kislemezhez, a Love I’m Given c. dalhoz készítették el. Elena elmondása szerint a kőkemény ballada egy kis önvallomás, ahol kiadja magából az összes szorongást, ami összegyűlt benne és elfogadja, hogy hibázott az életében, de nem élhet ezekkel folyamatosan.

A dal arról a fázisról és érzésről szól, amikor elfogadod, hogy hibáztál a múltban és megtanulsz velük együtt élni, illetve azt, hogy annyi szeretetet kapsz vissza, amennyit te is belefektetsz másokba. A videóban lévő jelenetek a káosz és a nyugalom összecsapását szimbolizálja.

A videón ugyanazok a rendezők dolgoztak, akik a Flux c. dalának szürkeárnyalatos kisfilmjén. Biztosan felcsendül majd a dal jövőre, harmadik hazai koncertjén, melynek a Strand Fesztivál ad majd otthont.