Fülbemászó kollaborációval jelentkezik Zoli Vekony

Magyarország egyik legnépszerűbb dj/producere a selymes hangú Calidorával alkotta meg fantasztikus közösét. A dalban zseniális beatek, könnyed ritmus ágyaz meg az énekesnő varázslatos vokáljának. Az új track igazi nyári chill lett, minden pillanatában ellazít. 

A Fonogram-díjas zenei producer, a korábban Vekonyz néven futó Zoli Vekony ismét nagyot alkotott, ami nem is csoda, hiszen már mondhatni, összeszokott párosként dolgoztak Calidorával. 2015-ben megjelent „In My Mind” című szerzeményük közel 1 millió megtekintést generált a youtubeon, a rádiók a mai napig előszeretettel pörgetik, és nem csak idehaza, hanem külföldön is. Nem csodálkoznánk, ha a „Mindig nyár” is hasonló sikereket futna be, hiszen ehhez már minden adott.

A tehetséges DJ/producer megjelenései több milliós nézettségnek örvendenek YouTube-on és a nemzetközi dance szcénában is beindították a hanghullámokat.  Erre hazánk legrangosabb zenei  díjátadója, a Fonogram is felfigyelt, így 2015-ben Zoli vihette haza a legjobb hazai elektronikus hangfelvételéért  járó szobrot. A „The Way I Do” több mint 1,3 millió megtekintésnél tart, amit a fél millió kattintást generált „Finally” és a Calidorával közös „In My Mind” című slágerei követtek, a 2017-es  „Say Say” izgalmas instrumentális témája és tüzes dropja a itthoni és a külföldi klubok táncparkettjén is megállta a helyét, melyet a „Moments” követett, amivel Zoli a holland dance chartot is meghódította.