5 dolog, amit tudnod kell Lennon Stelláról

Tudtad, hogy a 5 Seconds of Summerrel is turnézott? 

Lennon Stella 13 évesen kezdte karrierjét, mikor is megkapta Maddie szerepét a Nashville című sorozatban. 5 évig láthattuk a képernyőn, emellett pedig énekesi pályafutását is szépen egyengette, és olyan nevekkel kollaborált már, mint Liam Payne, Meghan Trainor, vagy a The Chainsmokers. Lennon ma ünnepli 21. születésnapját, ez alkalomból pedig 5 dolgot gyűjtöttünk össze, amit érdemes tudni róla.

1. Kanadában született

A kezdeti country stílusa miatt jogosan gondolhatnánk, hogy az énekesnő az USA-ban született, de ez nem így van: egy kanadai kisvárosban, Oshawában látta meg a napvilágot, és csak később költözött a családjával Nashville-be.

2. A szülei is zenészek

Nem esett messze az alma a fájától, ugyanis a szülei, Brad és MaryLynne Stella szintén zenészek. A country duó The Stellas néven lép fel, debütáló albumuk pedig 2011-ben jelent meg, miután 3 évvel korábban negyedik helyen végeztek a Can You Duet műsorban. 

3. Idén jelent meg debütáló albuma

2018-ban zsebelte be a lemezszerződését, így még ugyanebben az évben kiadta a legelső EP-jét Love, Me címmel. Debütáló albuma, a Three. Two. One. idén áprilisban jelent meg. 

4. Ilyen volt Liam Payne-el dolgozni 

Két éve jelent meg a Liam Payne-el közös dala, a Polaroid, mely egy igencsak nagy lehetőség volt számára, és elmondása szerint imádta a közös munkát.

Elképesztően király volt az egész, mert Liam és Jonas is ott voltak velem a stúdióban, ami ritka mostanság. Nagyon izgultam, de Liam megnyugtatott, totál segítőkész volt, és mindent megtett azért, hogy kényelmesen és jól érezzem magam

– mesélte a Daily Star Online-nak.
5. A 5 Seconds of Summerrel is turnézott

Sűrű volt számára a tavalyi év: az első felében Anne-Marie-vel koncertezett Európa-szerte a Speak Your Mind turnén, a második felében pedig Amerikát járta körbe a The Chainsmokers World War Joy turnéja keretein belül, ahol a 5 Seconds of Summerrel lépett fel a DJ duó előtt.