Warner Music

JoJo felpörgeti a tempót

A karantén ideje alatt sikerült még tökéletesebbre faragnia legutóbbi lemezét.

A megjelenéssel egy időben egy albumkritikával is jelentkeztünk a nettó 35 perces, a 2000-es éveket megidéző rnb hangzással megáldott good to know lemezről, most pedig egy bővített verziót jelentett be JoJo.

Ha nem lenne elég, hogy a deluxe verzión összesen 16 dal lesz majd hallható, olyan előadókat sikerült megszereznie a kiadványra, mint Demi Lovato vagy Tinashe, akikkel biztosan óriásit szólnak majd a dalok, hiszen előbbi hasonlóan erős vokálokkal van megáldva, mint JoJo maga, míg Nashe pedig keményen otthon van a műfajban – nagyot fog szólni, az biztos.

Az új dalok mellett természetesen hallhatóak lesznek a nagy kedvencek is, mint a Man vagy a fan-kedvenc Comeback. Az énekesnő a következőt mondta el az augusztus 28-án érkező korongról:

Ha minden rosszban van valami jó, akkor az én karantén időszakomban az volt a jó, hogy dolgozhattam az új dalaimon, valamint lehetőségem volt Demi Lovatoval és Tinashe-val is dolgozni. Mind a két hölgy annyira csodálatos, okos, rugalmas. Nagyon örülök, hogy volt lehetőségem velük dolgozni és egy új szintre emelték a dalokat.