KATY PERRY: Ez az album a rajongóimnak készült.

Katy Perry ma tartotta az első #SmileSunday-t, melynek keretében élőben jelentkezett be, hogy minden rajongói kérdésre válaszoljon az érkező ötödik lemezzel kapcsolatban.

Katy, aki közel 13 éve a Pop szakma egyik legsikeresebb előadója, elárulta, új albuma kifejezetten a rajongóinak készült.
A Live Stream alatt megmutatott két dal részletet a “What Makes A Woman”, illetve “Not The End Of The World” c. dalokból. A dalok alapján egy rendkívül izgalmas hangzású, dance-pop albumot várhatunk, melyen helyet kapnak líraibb, érzelmesebb dalok is.

Minden dal kap egy videóklipet, azok a dalaim is, amik már megjelentek, köztük a “Never Really Over” és a “Harleys In Hawaii” is. Továbbá megjelentek új limitáld kiadású lemez verziók is, melyeket csak a weboldalamon, csütörtökig vásárolhatnak meg a rajongóim.

Az énekesőnek rengeteg kérdést feltettek, köztük azt is, hogy igaz-e, hogy mostmár nem #KatyCats a fandom neve, hanem #KatyClowns. Az énekesnő a következőt válaszolta:

Mindig mi leszünk a #KatyCats, ugyanakkor ehhez a korszakhoz tökéletesen passzol ez a megnevezés.

A hivatalos videó a “Smile” címadó dalhoz augusztus 14-én jelenik meg. A profi rendező készítette Katy “Dark Horse” illetve “Chained To The Rhythm” című dalaihoz készült videókat, melyeket összesen már majdnem 4 milliárd alkalommal tekintettek meg a legnagyobb videó megosztón, a Youtube-on.

A klip izgalmasnak ígérkezik, az Egyesült Államokban pedig így válik majd a dal promóciós kislemezből az album következő hivatalos kislemezévé.

Katy új albuma elérhető augusztus 28-án! Rendeld elő a www.katyperry.com oldalon.