© Charlotte Rutherford

Utazás a menny és a pokol között – érkezik Ava Max debütáló albuma!

Szeptemberig kell várni az igazán izgalmas anyagra.

Éveken át húzódott a 26 éves Ava Max debütáló korongja, most viszont úgy tűnik, egyenesben van a Sweet but Psycho énekesnője.

Nagyon érdekes koncepciót rakott össze nekünk Max az elmúlt időben, ugyanis már debütáló albumát is ketté bontotta, mégpedig Heaven és Hell oldalra, innen is ered a lemez Heaven & Hell címe. A dallista viszont meglepő lehet, hiszen a Sweet but Psycho-n kívül felkerült még a Kings & Queens, a Salt, a So Am I és a Torn is. Legutóbbi pedig az átvezető a mennyből a pokolba: a tüzes és sötét oldal a Take You to Hell c. dallal kezdődik.

Az album borítója szintén ketté van bontva, felül a szőke énekesnő látható, alul pedig a vörös hajjal rendelkező. A két színtérnek különböző motívumai is vannak: míg az elsőnek a fehér és a kék, illetve a felhők, addig a második résznek a narancssárga-piros és a tűz.

https://www.instagram.com/p/CDPLQNSFq71/?utm_source=ig_web_copy_link

Míg korábbi anyaga, a Kings & Queens a Heaven oldalt promótálta, így a tegnap megjelent Who’s Laughing Now a Hell részleget. Kiemelendő, hogy mind a két videó a rész felvezetésével kezdődik. Eredetileg június elején érkezett volna az új kislemez, viszont 2020 a meglepetések és a káosz éve, így nem meglepő, hogy eltolták a megjelenést. Szimpatikus lépés Ava-tól, hogy nem restek leforgatni egy videót, különböző outfitekkel, helyszínekkel és természetesen kreativitással. Valahogy ennek kezd eltűnni jelentősége sajnos.

A dallista:
Twitter: AvaMaxBR

A korong már most, megjelenés előtt több, mint egy hónappal az év egyik legstreameltebb korongja, sőt, jelenleg az 55. leghallgatottabb lemez a Spotify történelmében!