Az extravagáns énekesnő egy igazán szívhez szóló dallal tért vissza!

Fantasztikus zenével és klippel jelentkezett Tóth Gabi – a Veled akarok lenni című szerzeményben az énekesnő karakteres, azonnal felismerhető hangja és a fülbemászó, modern és hagyományos motívumokban egyaránt gazdag alap zseniálisan egészítik ki egymást.

Az utóbbi években Gabi egyre többet alkot folklór stílusban, mindezt persze popzenével ötvözve. A Veled akarok lenni csodálatos vonós témája is tisztelgés a népi elemek előtt. Az újdonsült anyuka a klipben pedig kiteljesedett nőként tündököl.

https://www.instagram.com/p/CDNq9nSpJ7c/?igshid=1wo038ejyw7cf

A videót a megkérdőjelezhetetlen, posztmodern művész, Galler AndrásIndián” rendezte, akivel az énekesnő már rengeteg korábbi kisfilmen is együtt dolgozott.

Gabi így mesélt a forgatásról:

A természet közelsége mindig is nagyon fontos volt számomra. Itthon is gyönyörű tájakat fedezhet fel az ember, hiszen hazánk bővelkedik a csodásnál csodásabb természeti kincsekben. A dal címe erre is utal: újra érezni a természet közelségét, újra visszanyúlni a gyökerekhez. A szám üzenete magában hordozza a karantén utáni átértékelt, letisztult lelkivilágot. Azt a gondolatot, hogy becsüljünk meg minden percet, és adjunk hálát a természetnek, hiszen amikor hónapokon át be voltunk zárva, ő mindig szívesen fogadott bennünket – a szabadban biztonságban lehettünk azokkal, akiket a világon a legjobban szeretünk!

– mondta az énekesnő.

Az utánozhatatlan Tóth Gabi először a 2005-ös Megasztár tehetségkutatóban tűnt fel, azóta pedig a magyar zenei élet egyik meghatározó alakjává vált. Számos sláger fűződik nevéhez, köztük az Elég volt, a Sors vagy a szintén abszolút közönség- és rádiós kedvenc Ez vagyok én. Szólókarrierje mellett a hazai X-Faktorban három évadon át mentorként is találkozhatott vele a közönség.

Nézzétek meg a festői képekben gazdag videót itt!