Így énekelt 12 évesen Dua Lipa

Bejelentette a Future Nostalgia jövőjét!

Dua Lipa útja nem volt mindig is egyértelmű, hogy belőle énekesnő lesz. Hosszú éveken át dédelgette ezt az álmát, de csak évekkel később jött el az Ő ideje.

Mint ahogy minden feltörekvő tehetség, Lipa sem egyik napról a másikra lett a pop ipar egyik legnagyobb húzóneve, hanem hosszas út és sok munka vezetett idáig. Az angol-albán énekesnő többször is megemlítette, hogy számtalan alkalommal mondták meg neki, hogy sajnos az énekesi karrier nem fog összejönni, keressen egy másik ágazatot.

A következő videón a 12 éves Dua Lipa látható, ahogy Alicia Keys No One c. dalát énekli egy iskolai tehetségkutató során Koszovóban – bárki merné azt mondani, hogy rossz? Szerencsére nem adta fel álmait, igaz először belekezdett a modellkedésbe, de nem hagyta, hogy letörjék szarvát és kedvét.

Átlépte a 2 milliárd streamet a Future Nostalgia, érkezik a bővített kiadás

Ezekben a percekben jutott el a hír az énekesnőhöz, hogy második lemeze, a Future Nostalgia mindössze 4 hónap alatt átlépte a 2 milliárdos hallgatottsági számot, ami nem kis érdem. Egy rajongó a komment szekcióban követelte a B oldalt is, mely új dalokat tartalmaz ideális esetben. Lipa erre annyit válaszolt, hogy igazából 2022-ig van elég Future Nostalgia anyaga betervezve, szóval hamarosan többet is elárulhat.

forrás: Dua Lipa / Instagram

Természetesen a jelek egyből egy bővített kiadásra vagy egy folytatásra adnak okot gondolni. Múlthét pénteken pedig a Ludus tartott egy, az énekesnő köré épített estét, ahol egész este a legnagyobb Dua slágerekre bulizott a megjelent közönség.