Animált videóval jelentkezik Foxes

Idén érkezik harmadik stúdióalbuma is!

Foxes pár héttel ez előtt, 4 év után újra hallatott magáról. Mostanra egy teljesen kifinomult hölgyet láthatunk, nem pedig azt a lányt, akit az All I Need korszak során láthattunk.

Az igazán friss és különleges hangzással rendelkező első kislemeze a még be nem jelentett korongról, a Love Not Loving You még a koronavírus időszakra emlékeztetve, home made videó formájában érkezett, a most megjelent Woman viszont egy kicsit komplexebb formátumot érdemelt ki.

A Gemma Green-Hope által készített videó egy igazi mestermű, igazán nagyot üt a mély mondanivalóval rendelkező dal társaságában. Az énekesnő a következőt írta a dalról:

Nagyon közel áll a szívemhez ez a dal, ezért rövidre fogom, mert szerintem a dal magáért beszél. Remélem segíti nektek majd kiállni magatokért és hallatni hangotokat. Köszönöm Gemma Green-Hope-nak a csodálatos animációt és azt, ahogy életet leheltél a dalba. Katartikus élmény, hogy végre hallhatjátok ezt a dalt.

A Foxes Daily információi szerint saját élményét eleveníti fel az énekesnő, amikor is Kelet-London egyik utcáján egy ismeretlen férfi erősen megragadta őt és nem engedte, csak azért, hogy mutassa felsőbbrendűségét.