Megérkezett Kállay Saunders legújabb videója

Megjelent a legújabb Kállay Saunders szám, amelyhez egy különleges videót készített szerzőtársaival: a zenekarából, Alex Torressel és Kuti Róberttel (Rewod), illetve énekben Andrást kiegészítő Zubival. A She never noticed Alex flamenco gitár stílusával és Robi a hegedű kíséretével válik igazán szívhez szólóvá. Ezen elemek egyesülésével egy új stílust hoztak létre: a flamenco trap, soul-t. 

A klip arról szól, hogy a lány megfizethetetlen, igazi emberi értékeket kapott, de ő ezt egyáltalán nem vette észre és nem értékelte. Mi, emberek, sokszor nem látjuk, hogy mi van az orrunk előtt és csak később eszmélünk rá. Amikor elveszítettük ezt a szeretetet, akkor realizáljuk igazából a hiányát.

A központi motívum, a rózsa, ami köré a szöveg és a kép is épül. A történet alatt hordozott csokor rózsa, a szeretet jelenlétének szimbóluma, amely a végéhez érve, a szeretet személlyel, mégis a kapcsolat végét jelképezi. Az utolsó találkozó alkalmával a csokor elég, ezzel azt üzenve, hogy már túl késő.

A képfelvételeket Horváth Csabának (Csirke), az utómunkát pedig, a szakma egyik legjobbjának, Nagy Bencének köszönhetjük. A klip létrejöttén dolgozó stáb, és támogatók munkáját ezúton is szeretnénk megköszönni!

A dal üzenete, hogy figyeljünk jobban a minket körbevevő szeretetre, amiből erőt meríthetünk a hétköznapok nehézségeivel szemben.

Lemezbemutató esemény